top of page

O NAS

FORTIS VERITAS

FORTIS VERITAS – je latinska besedna zveza, ki jo najdemo v našem imenu, ima globok pomen in predstavlja temeljna načela, na katerih temelji naše podjetje.

FORTIS, kar pomeni "močan" nas spominja na našo odločnost in sposobnost, da se učinkovito spoprimemo z najzahtevnejšimi situacijami. Naša moč izhaja iz naše zavezanosti do doseganja najboljših možnih rezultatov za naše stranke.

VERITAS, kar pomeni "resnica" pa poudarja našo zavezanost etičnemu in pravičnemu delu. Verjamemo, da je iskanje resnice ključnega pomena pri reševanju sporov in zapadlih terjatev. Skozi naše delo si prizadevamo zagotoviti, da se vsaka situacija rešuje v skladu z veljavno zakonodajo in najvišjimi etičnimi standardi.

Smo specializirano podjetje, ki se ukvarja z reševanjem zapadlih terjatev. Naša ekipa izkušenih pravnih strokovnjakov in mediatorjev ima bogato znanje in izkušnje na področju izvensodnega in sodnega reševanja sporov. Ne glede na to, ali ste podjetje ali posameznik, vam pomagamo pri učinkovitem reševanju sporov in zapadlih terjatev.

Naša
vizija

To postajamo
zaradi vas

Vizija podjetja FORTIS VERITAS je postati vodilno in prepoznavno ime na področju izvensodnega in sodnega reševanja zapadlih terjatev, s predanostjo resnici in etičnosti, ki bo postavila nove standarde v industriji.

 

Naša vizija sega v prihodnost in je zavezana odražanju moči in resnice v vseh aspektih našega dela. S svojo predanostjo tem vrednotam se bomo vzpenjali na višje ravni odličnosti in pomagali našim strankam doseči pravične in trajnostne rešitve zapadlih terjatev.

Naše
poslanstvo

Razlog za naš obstoj ste vi

Poslanstvo podjetja FORTIS VERITAS je ponuditi strokovno in etično usmerjene rešitve za izvensodno in sodno reševanje zapadlih terjatev, z osredotočenostjo na pravičnost.

Vsakemu partnerju želimo zagotoviti, da se vsak spor ali zapadla terjatev obravnavata z najvišjo stopnjo profesionalnosti, etike in zavezanosti pravičnosti. Skozi naše delo želimo pomagati našim strankam doseči rešitve, ki jim omogočajo nadaljnjo rast in uspeh.

Se vam lahko še dodatno predstavimo?

Vedno smo vam na voljo na našem naslovu ali preko elektronske pošte in telefona.

bottom of page