top of page
Signing a Contract

IZVENSODNA IZTERJAVA

Strategijo reševanja dolžnikov v celoti prilagodimo vašemu načinu poslovanja

Naši naročniki so se za reševanje odprtih postavk preko naše izvensodne izterjave odločili zaradi:

  1. Hitrejšega postopka: izvensodna izterjava se lahko zaključi hitreje kot sodni postopek, saj ni potrebno čakati na sojenje in odločbo sodišča.

  2. Manjših stroškov: izvensodna izterjava je ugodnejša rešitev kot sodni postopek, saj ni potreben odvetnik in plačilo drugih stroškov sodišča (sodne takse, sodni izvedenci, ...).

  3. Večje fleksibilnosti: z dolžnikom lahko poiščemo različne rešitve za poplačilo dolga do vas. Predvsem to velja za dolžnike, ki imajo resne finančne težave, blokade na računu ali celo dolg do FURS-a.

  4. Boljše učinkovitosti: z osredotočenostjo le na reševanje nastale situacije nam omogoča, da stopnjujemo izvajanje pritiska nad dolžnikom in izkoristimo vpliv tretje osebe.

Kot zunanji poslovni partner bomo pri reševanju tudi vaših dolžnikov poskrbeli za:

  1. Strokovnost: zaradi več izkušenj in strokovnosti v izvensodni izterjavi, pripomoremo k hitrejšemu in učinkovitejšemu reševanju vaših dolžnikov.

  2. Objektivnost: smo neodvisni od vašega podjetja in lahko zagotovimo objektivno oceno situacije ter učinkovit pristop k izterjavi.

  3. Prihranek časa: s prepuščanjem izvensodne izterjave nam lahko dodatno privarčujete z vašim časom in vam tako omogočamo, da se osredotočite na vaše glavne poslovne dejavnosti.

  4. Specializiranost: ker je to naša primarna dejavnost imamo vso potrebno znanje iz različnih področij (finance, pravo, mediacije, ...), ki povišujejo učinkovitost izterjave vašega denarja.

Brezplačen pregled dokumentacije

Vsem naročnikom nudimo brezplačen pregled osnovne dokumentacije pod katero spadajo izdani računi, dobavnice, pogodbe in zavrnitve računov.

Na podlagi brezplačnega pregleda vam bomo pripravili transparenten predlog za reševanje, katerega lahko skupaj pregledamo na sestanku in se pogovorimo o možnostih reševanja.

Svojo dokumentacijo nam lahko v elektronski obliki pošljete s klikom na spodnjo povezavo.

Potrebujete dodatne informacije?

Vedno smo vam na voljo preko elektronske pošte, telefona ali na našem naslovu.

bottom of page