top of page
Judge and Gavel

SODNA IZTERJAVA

Nadzor nad stanjem v sodnem postopku je ključnega pomena

Ogromno strank se na nas obrača, ko je že vložila izvršbo, dolžniku uspešno blokirala račun, vendar na njem ali ni bilo sredstev za poplačilo ali pa so se postavili v čakalno vrsto.
Za nas vložitev izvršbe ni rešitev, ampak del strategije izvajanja pritiska na dolžnika in pravna pot za iskanje premoženja s katerim bomo prišli do poplačila vaše terjatve. Pri slednjem je zelo pomembna komunikacija z izvršiteljem in odvetnikom, da se izvajanje pritiska nadaljuje, ustrezno išče premoženje in hitro opravlja zavarovanje le-tega, da ne pride do prepisa ali odtujitve.

Med sodnim postopkom se lahko finančno stanje dolžnika spremeni v pozitivno ali negativno smer na kar je potrebno biti pripravljen in pravilno odreagirati. S spremljanjem dolžnika vam zagotovimo, da do teh informacij pridete pravočasno in s pravo rešitvijo zavarujemo vaš interes do poplačila.

Zaradi dostopa do informacij preko različnih virov omogočamo iskanje optimalnih rešitev, da se vam z nadaljnjimi koraki, ki bi bili sicer nesmiselni, ne ustvarjajo dodatni nepotrebni stroški in s tem zagotovi ekonomičnost izvedbe postopka.

Brezplačen pregled dokumentacije

Vsem naročnikom nudimo brezplačen pregled osnovne dokumentacije pod katero spadajo izdani računi, dobavnice, pogodbe, zavrnitve računov in dokumentacija prejeta s strani sodišča.

Na podlagi brezplačnega pregleda vam bomo pripravili transparenten predlog za reševanje, katerega lahko skupaj pregledamo na sestanku in se pogovorimo o možnostih reševanja.

Svojo dokumentacijo nam lahko v elektronski obliki pošljete s klikom na spodnji povezavi.

Potrebujete dodatne informacije?

Vedno smo vam na voljo preko elektronske pošte, telefona ali na našem naslovu.

bottom of page